شنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۳
Saturday, 13 July , 2024

اطلاعیه ها

💠پیام تسلیت دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه غیرانتفاعی بین‌المللی چابهار در پی شهادت دو تن از فرزندان غیور نیروی انتظامی 💠بازدید و نشست امید آفرینی دکتر حمیرا ریگی از دانشگاه بین‌المللی چابهار: دانشگاه بین‌المللی پیشران لوکوموتیو توسعه 🪷برگزاری جشن عید غدیر خم در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: تجلی وحدت و ایمان 🔅حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار برگزار می کند: 💠حضور سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار در مراسم گرامیداشت شهادت دکتر چمران و روز ملی بسیج اساتید 🗳️ رقابت داغ انتخاباتی در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار بازدید سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار از برگزاری موفق آزمون‌های پایان ترم : تضمین کیفیت و نظم در اولویت 🔰حضور ویژه مدیر عامل منطقه آزاد چابهار در آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: گامی بزرگ برای آینده‌ای روشن‌تر

حل مسائل صنعت خودرو با ایجاد پردیس علم وفناوری خودرو | سرپرست

[ad_1] سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم در بازدید از شرکت جامع تحقیق و توسعه فناوری های خودرو (جتکو) ایجاد پردیس علم و فناوری خودرو را نزدیک ترین راه حل برای شکل گیری یک اکوسیستم دانش بنیان در صنعت خودرو دانست. – سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم در بازدید از شرکت جامع […]

[ad_1]

– سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم در بازدید از شرکت جامع تحقیق و توسعه فناوری های خودرو (جتکو) ایجاد پردیس علم و فناوری خودرو را نزدیک ترین راه حل برای شکل گیری یک اکوسیستم دانش بنیان در صنعت خودرو دانست.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، امید رضایی فر در بازدید از دستاوردها و ظرفیت های شرکت جامع تحقیق و توسعه فناوری های خودرو (جتکو) از پتانسیل و ظرفیت این شرکت برای تبدیل شدن به پردیس علم و فناوری خودرو خبر داد.

رضایی فر در این بازدید از محصولات و فناوری های توسعه داده شده در شرکت جتکو از جمله خودروی الکتریکی و ماژول های داخلی شده آن، قطعات و اجزای الکترونیکی، مواد پیشرفته خطوط تولید خودرو، تجهیزات تست و آزمون و نمونه فناوری های مرتبط با خودروهای هوشمند و سایر محصولات توسعه داده شده در شرکت جتکو بازدید کرد.

سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه این بازدید اظهار کرد: در حال حاضر اولویت اصلی ایجاد یک نظام مدون طرح و توزیع مسائل صنعت خودرو در شبکه دانش و فناوری کشور است.

[ad_2]