دوشنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۱
Monday, 26 September , 2022
حمایت دانشگاه بین المللی چابهار از آکادمی فوتبال بلوچ
اقدام موثر در راستای مسئولیت اجتماعی و توسعه همه جانبه سواحل مکران در دانشگاه بین المللی چابهار برای ایجاد نشاط شادابی و امید آفرینی در بین نوجوانان و جوانان مکرانی با همکاری آکادمی فوتبال بلوچ

به‌گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین المللی چابهار در راستای توسعه همه جانبه سواحل مکران و ارتقای سطح نشاط ،شادابی امید آفرینی و سلامتی بین نوجوانان و جوانان همکاری همه جانبه با آکادمی فوتبال بلوچ برگزار می کند.

در نشستی که صبح امروز در محل دفتر ریاست دانشگاه بین المللی چابهار و با حضور فرهاد بلوچ مدیر ادکامی فوتبال بلوچ برگزار شد دو طرف بعد از تبادل نظر و پیشنهاد و طبق توافق دو جانبه همکاری‌های در زمینه کلاس های تئوری، فوق برنامه ها، برگزاری رویدادهای بین‌المللی ورزشی در کشور های مورد هدف در سطح دانشجویان و جوانان ، خرد سالان و دوره های مربیگری، داوری برگزار نمایند.