شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

خبر خوش سخنگوی وزارت علوم برای محققان و پژوهشگران | سخنگوی

پنجشنبه، ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۵۰۲۰۲۳-۰۴-۰۶سیاسی سخنگوی وزارت علوم از به روزرسانی و خرید تجهیزات آزمایشگاهی جدید برای دانشگاه ها و پژوهشگاه ها خبر داد. – علی شمسی پور سخنگوی وزارت علوم در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با اشاره به فرسوده شدن تجهیزات آزمایشگاهی کشور و سختی کار […]

پنجشنبه، ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۵۰۲۰۲۳-۰۴-۰۶سیاسی

– علی شمسی پور سخنگوی وزارت علوم در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با اشاره به فرسوده شدن تجهیزات آزمایشگاهی کشور و سختی کار محققان و پژوهشگران گفت: تجهیزات آزمایشگاهی ما رو به فرسوده شدن هستند و تهیه تجهیزات جدید به دلیل تحریم ها دشوار بوده است.

وی گفت: البته برخی از تجهیزات را به سختی تهیه کرده ایم اما باید تجهیزات آزمایشگاهی را به روز کنیم.

شمسی پور عنوان کرد: به دلیل اهمیت این موضوع وزیر علوم تلاش کرده است تا با مجوز مقام معظم رهبری اعتبار خوبی برای این امر به وزارت علوم اختصاص یابد.

سخنگوی وزارت علوم اظهار داشت: محققان و پژوهشگران مطمئن باشند در سال جدید تجهیزات آزمایشگاهی نسبت به قبل بهتر می شود.

پایان پیام/

برچسب ها: تجهیزات آزمایشگاهیآزمایشگاهیتجهیزاتوزارت علومسخنگوی وزارتپژوهشگرانوزارت

آخرین اخبار سرویس:

خبر خوش سخنگوی وزارت علوم برای محققان و پژوهشگران

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.