لوگو دانشگاه بین المللی چابهار
شنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۳ , ۲۰:۱۵:۳۷

دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در کشور بیش از ۱۰۰ هزار نفر هستند

On the way to the fourth generation university

دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در کشور بیش از ۱۰۰ هزار نفر هستند.

– ایسنا/لرستان وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در کشور بیش از ۱۰۰ هزار نفر هستند.

محمدعلی زلفی گل در گفت وگوی اختصاصی با ایسنا، اظهار کرد: برای تحقق دیپلماسی علمی که یکی از اولویت های کاری وزارت علوم است برای مرجعیت و دیپلماسی علمی، فناوری و نوآوری چندین کار را انجام خواهیم داد.

وی ادامه داد: یکی از این کارها این است که مجلات علمی دانشگاه ها تحت نمایه های علمی دربیایند و در نهایت زمین بازی ایجاد کنیم تا محققان دیگر کشورها در مجلات علمی کشور یافته ها و داده های پژوهشی خود را منتشر کنند.

اجلاس روسای دانشگاه های سراسر کشور در شیراز وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه راه دیگر این است که زمینه رفت و آمد بین دانشمندان داخل را به خارج کشور و برعکس تسهیل کنیم، افزود: برای تحقق این امر آیین نامه های تعاملات علمی ملی و بین المللی را تدوین و در دستور کار قرار دادیم تا در اجلاس روسای دانشگاه ها که ۲۱ تا ۲۳ اردیبهشت ماه در شیراز برگزار خواهد شد آن را مطرح خواهیم کرد.

زلفی گل بیان کرد: برای همه دانشگاه ها در این اجلاس مصوب خواهیم کرد که اساتید دانشگاه ها خارج از تقویم آموزشی (تابستان و تعطیلات عید) هر عضوی از دانشگاه خواست داخل کشور کلاس یا

You can subscribe to the university newsletter

Information about all educational news and announcements