شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در کشور بیش از ۱۰۰ هزار نفر هستند

دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در کشور بیش از ۱۰۰ هزار نفر هستند. – ایسنا/لرستان وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در کشور بیش از ۱۰۰ هزار نفر هستند. محمدعلی زلفی گل در گفت وگوی اختصاصی با ایسنا، اظهار کرد: برای تحقق دیپلماسی علمی که یکی از اولویت های کاری وزارت […]

دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در کشور بیش از ۱۰۰ هزار نفر هستند.

محمدعلی زلفی گل در گفت وگوی اختصاصی با ایسنا، اظهار کرد: برای تحقق دیپلماسی علمی که یکی از اولویت های کاری وزارت علوم است برای مرجعیت و دیپلماسی علمی، فناوری و نوآوری چندین کار را انجام خواهیم داد.

وی ادامه داد: یکی از این کارها این است که مجلات علمی دانشگاه ها تحت نمایه های علمی دربیایند و در نهایت زمین بازی ایجاد کنیم تا محققان دیگر کشورها در مجلات علمی کشور یافته ها و داده های پژوهشی خود را منتشر کنند.

اجلاس روسای دانشگاه های سراسر کشور در شیراز وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه راه دیگر این است که زمینه رفت و آمد بین دانشمندان داخل را به خارج کشور و برعکس تسهیل کنیم، افزود: برای تحقق این امر آیین نامه های تعاملات علمی ملی و بین المللی را تدوین و در دستور کار قرار دادیم تا در اجلاس روسای دانشگاه ها که ۲۱ تا ۲۳ اردیبهشت ماه در شیراز برگزار خواهد شد آن را مطرح خواهیم کرد.

زلفی گل بیان کرد: برای همه دانشگاه ها در این اجلاس مصوب خواهیم کرد که اساتید دانشگاه ها خارج از تقویم آموزشی (تابستان و تعطیلات عید) هر عضوی از دانشگاه خواست داخل کشور کلاس یا