جمعه, ۴ اسفند , ۱۴۰۲
Friday, 23 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

دانشگاه بین المللی چابهار در مهرماه ۱۳۹۹ در مقطع کارشناسی ناپیوسته در رشته ذیل دانشجو می پذیرد. ۱- آموزش و پرورش ابتدایی (۶۳۴۰) با مجموعه امتحانی (۵۰۹) 🔻مهلت ثبت نام: تا ۱۴ شهریور  ۹۹ 👈متقاضیان میتوانند جهت ثبت نام به سایت www.sanjesh.org مراجعه و یا به آموزش دانشگاه بین المللی اقدام نمایند. 🔻جهت کسب اطلاعات […]

۱- آموزش و پرورش ابتدایی (۶۳۴۰) با مجموعه امتحانی (۵۰۹)
🔻مهلت ثبت نام: تا ۱۴ شهریور  ۹۹
🔻جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۵۴۳۵۳۱۴۳۱۰