سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی چابهار، خانم میرزاده مدیر آموزش دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه بین المللی چابهار در مقطع کارشناسی ارشد به دو روش بدون کنکور( سوابق تحصیلی) و تکمیل ظرفیت دانشجو می پذیرد. وی افزود: متقاضیان میتوانند از طریق سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org نسبت به ثبت نام  در مقطع کارشناسی ارشد […]

وی افزود: متقاضیان میتوانند از طریق سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org نسبت به ثبت نام  در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ١٣٩٩ اقدام نمایند.

مدیر آموزش دانشگاه بین المللی چابهار تاکید کرد: دانشجویانی که در مرحله اول آزمون کارشناسی ارشد ۹۹ مجاز به انتخاب رشته نشده اند و دانشجویانی که نتوانستند در آزمون حضور داشته باشندب راساس سوابق تحصیلی (معدل تراز شده) با اعمال قوانین میتوانند اقدام به ثبت نام نمایند.

میرزاده گفت: دانشگاه بین المللی چابهار در رشته های مهندسی فناوری اطلاعات-تجارت الکترونیک (۲۲۹۶۵)، مدیریت کسب و کار گرایش مالی(۱۶۴۴۱۲)، مدیریت بازرگانی-بازاریابی(۱۵۱۰۴)، برنامه ریزی آمایش سرزمین(۱۰۷۱۵)، عمران- سازه(۲۱۷۲۰)، مدیریت مالی(۱۵۸۰۴)، مهندسی عمران-مدیریت ساخت(۲۱۸۹۸) دانشجو می پذیرد.