لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۰۸:۰۱:۳۹

دانشگاه بین المللی چابهار در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی چابهار، خانم میرزاده مدیر آموزش دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه بین المللی چابهار در مقطع کارشناسی ارشد به دو روش بدون کنکور( سوابق تحصیلی) و تکمیل ظرفیت دانشجو می پذیرد.

وی افزود: متقاضیان میتوانند از طریق سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org نسبت به ثبت نام  در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ١٣٩٩ اقدام نمایند.

مدیر آموزش دانشگاه بین المللی چابهار تاکید کرد: دانشجویانی که در مرحله اول آزمون کارشناسی ارشد ۹۹ مجاز به انتخاب رشته نشده اند و دانشجویانی که نتوانستند در آزمون حضور داشته باشندب راساس سوابق تحصیلی (معدل تراز شده) با اعمال قوانین میتوانند اقدام به ثبت نام نمایند.

میرزاده گفت: دانشگاه بین المللی چابهار در رشته های مهندسی فناوری اطلاعات-تجارت الکترونیک (۲۲۹۶۵)، مدیریت کسب و کار گرایش مالی(۱۶۴۴۱۲)، مدیریت بازرگانی-بازاریابی(۱۵۱۰۴)، برنامه ریزی آمایش سرزمین(۱۰۷۱۵)، عمران- سازه(۲۱۷۲۰)، مدیریت مالی(۱۵۸۰۴)، مهندسی عمران-مدیریت ساخت(۲۱۸۹۸) دانشجو می پذیرد.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی