لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۰۷:۳۳:۲۹

دانشگاه بین المللی چابهار میزبان یک هزار و پنجاه و سه داوطلب کنکور خواهد بود

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

ناصر آبروِش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار در خصوص برگزاری آزمون سراسری اظهار داشت: آزمون سراسری در دانشگاه بین‌المللی چابهار همزمان با سراسر کشور، در روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه تمامی تمهیدات لازم در خصوص رعایت دستورالعمل‌های ستاد کرونا اندیشیده شده است گفت: در این خصوص حتی برای داوطلبانی که مشکوک به کرونا هستند، سالن جداگانه درنظر گرفته شده است.

سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار اضافه کرد: ۳۴۶ داوطلب رشته ریاضی، ۶۱۹ داوطلب رشته علوم انسانی و ۸۸ داوطلب علوم تجربی در سه سالن جداگانه به رقابت خواهند پرداخت.

وی ادامه داد: امروز (یک روز قبل از برگزاری آزمون) تمامی سالن‌ها ضدعفونی می‌شود و علاوه بر این، رعایت فاصله‌گذاری مناسب نیز در دستور کار قرار گرفته است و داوطلبان می‌توانند با ضریب امنیت بالا و خاطری آسوده در آزمون سراسری شرکت کنند.

طبق اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، زمان برگزاری آزمون گروه‌های ریاضی و علوم انسانی صبح پنجشنبه و علوم تجربی صبح جمعه اعلام شده است.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی