دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

دانشگاه بین المللی چابهار میزبان یک هزار و پنجاه و سه داوطلب کنکور خواهد بود
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه بین المللی چابهار؛ سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار گفت: این مجموعه دانشگاهی با اتخاذ تدابیر بهداشتی و رعایت دستورالعمل‌های ستاد کرونا، برای میزبانی از یک هزار و پنجاه و سه داوطلب کنکور سراسری مهیا شده است.

ناصر آبروِش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار در خصوص برگزاری آزمون سراسری اظهار داشت: آزمون سراسری در دانشگاه بین‌المللی چابهار همزمان با سراسر کشور، در روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه تمامی تمهیدات لازم در خصوص رعایت دستورالعمل‌های ستاد کرونا اندیشیده شده است گفت: در این خصوص حتی برای داوطلبانی که مشکوک به کرونا هستند، سالن جداگانه درنظر گرفته شده است.

سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار اضافه کرد: ۳۴۶ داوطلب رشته ریاضی، ۶۱۹ داوطلب رشته علوم انسانی و ۸۸ داوطلب علوم تجربی در سه سالن جداگانه به رقابت خواهند پرداخت.

وی ادامه داد: امروز (یک روز قبل از برگزاری آزمون) تمامی سالن‌ها ضدعفونی می‌شود و علاوه بر این، رعایت فاصله‌گذاری مناسب نیز در دستور کار قرار گرفته است و داوطلبان می‌توانند با ضریب امنیت بالا و خاطری آسوده در آزمون سراسری شرکت کنند.

طبق اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، زمان برگزاری آزمون گروه‌های ریاضی و علوم انسانی صبح پنجشنبه و علوم تجربی صبح جمعه اعلام شده است.