لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۰۸:۰۴:۱۱

دانشگاه عالی دفاع ملی دانشجوی دکتری تخصصی می پذیرد | دانشگاه

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

دانشگاه و پژ وهشگاه عالی دفاع ملی برای پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در رشته گرایش های تحصیلی مصوب وزارت علوم در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ فراخوان داد.

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازمراجعه کنند.

قابل توجه داوطلبان محترم شرکت در آزمون دکتری تخصصی ( Ph.

D ) دانشگاه عالی دفاع ملی پیرو اطلاعیه پذیرش دوره دکتری مورخه ۲۹/‏۱۱/‏۱۴۰۱‬ با توجه به تقاضای مکرر داوطلبان و سازمان ها، مهلت ثبت نام در آزمون ورودی دکتری تخصصی ( Ph.

D ) تا روز دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ تمدید می گردد.

تاریخ برگزاری آزمون دکتری تخصصی ( Ph.

D ) دانشگاه عالی دفاع ملی روز دوشنبه مورخه ۲۲/‏۱۲/‏۱۴۰۱‬ می باشد.

داوطلبانی که مراحل ثبت نام خود را انجام داده اند، جهت دریافت کارت ورود به جلسه می توانند از روز پنج شنبه مورخه ۱۸/‏۱۲/‏۱۴۰۱‬ لغایت ۱۴۰۱/۱۲/۲۰ به آدرس اینترنتی دانشگاه مراجعه نمایند.

sndu.

ac.

ir برابر درخواست سازمان ها و موافقت دانشگاه داوطلبان واجد شرایط با عضویت پیمانی و قراردادی (با سابقه حداقل ۱۰ سال) نیز می توانند در آزمون شرکت نمایند.

با استناد به مصوبه و موافقت دفتر گسترش وزارت عتف، دانشگاه در رشته حکمرانی علاوه بر برادران، داوطلبان واجد شرایط خواهر نیز می توانند در آزمون شرکت نمایند.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی