دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

دبیرستان دانا و توانا حائز سه رتبه برتر کنکور ۱۴۰۰ در چابهار شد
مدیر دبیرستان دانا و توانای چابهار گفت: دانش‌آموزان بورسیه دبیرستان دانا و توانا «زیر نظر دانشگاه بین‌المللی چابهار» رتبه‌های برتر گروه ریاضی و فیزیک، علوم انسانی، و هنر را در سطح شهرستان کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه چابهار-ایرنا، داود بهادری روز دوشنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: دانشگاه بین‌المللی چابهار، طی ۲ سال اخیر تلاش کرده است با تحقق مسئولیت‌های اجتماعی خود، جامعه محلی را توانمند کند.

وی ادامه داد: از این رو با بهره‌مندی از ظرفیت‌های دبیرستان دانا و توانا و با حمایت‌های مالی و معنوی سازمان منطقه آزاد چابهار، این دانشگاه توانسته است در ۲ سال اخیر، ۱۳۳ دانش‌آموز را در مقاطع دهم، یازدهم و دوازدهم بورسیه کامل کند.

مدیر دبیرستان دانا و توانای چابهار تصریح کرد: امسال، دانش‌آموزان مقطع دوازدهم این دبیرستان با تلاش خود توانستند در کنکور سراسری، افتخارآفرین باشند.
وی با اشاره به نتایج اولیه آزمون ورودی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سال ۱۴۰۰  گفت: ۵۵ نفر از دانش‌آموزان دوازدهم این دبیرستان در رشته‌های ریاضی فیزیک، علوم انسانی، علوم تجربی، زبان انگلیسی و هنر در مرحله نخست اعلام نتایج به صورت روزانه پذیرش شده‌اند، افزود: مفتخریم که با ارائه خدمات رفاهی از قبیل فراهم کردن تغذیه و اسکان در خوابگاه مجهز، امکان برخورداری از بهترین اساتید و مشاوران کنکور کشور، در کنار کادر اداری و آموزشی مجرب در این دبیرستان، توانستیم دانش آموزان پرتلاش مناطق کم‌برخوردار را از شهرستان‌ها و روستاهای جنوب استان سیستان و بلوچستان مورد حمایت قرار داده و نقشی هرچند کوچک در توسعه آموزشی استان داشته باشیم.

ناصر آبروِش، سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار نیز ضمن قدردانی از زحمات مدیران دبیرستان دانا و توانا و تمامی کادر آموزشی و اداری این مجموعه افزود: نظر به استقبال جامعه محلی از بورسیه کامل (هزینه‌های آموزشی، اسکان و تغذیه) این دبیرستان، در سال ۱۴۰۰ و برای نخستین بار، جذب دانش‌آموزان بورسیه از روستاها و شهرستان‌های جنوب استان سیستان و بلوچستان، در قالب برنامه “بورسیه تحصیلی سواحل مکُران” ارائه شد که برای تحقق شایسته‌گزینی و رعایت عدالت آموزشی، جذب دانش‌آموزان بورسیه از طریق آزمون ورودی انجام شد.

دبیرستان دانا و توانا یکی از با قدمت ترین دبیرستان های برتر شهر چابهار است که زیر نظر دانشگاه بین‌المللی چابهار فعالیت می‌کند.

آدرس خبر در خبرگزاری ایرنا:

www.irna.ir/news/84424116/

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه

ورود به صفحه اینستاگرام دانشگاه: