دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

درخشش جوان نخبه استان فارسی در مسابقات جهانی ربوکاپ و هوش مصنوعی ۲۰۲۳ تهران

جوان نخبه استان فارسی مدال نقره مسابقات جهانی ربوکاپ و هوش مصنوعی ۲۰۲۳ تهران را کسب و مورد تقدیر معاون رییس جمهور قرار گرفت. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از شیراز، مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران به همت ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، کمیته ملی ربوکاپ آزاد […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از شیراز، مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران به همت ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، کمیته ملی ربوکاپ آزاد ایران ، وزارت علوم تحقیقات و فناوری از تاریخ ۶ الی ۸ اردیبهشت ماه در تهران برگزار گردید.

در این دوره از مسابقات بیش از ۱۵۰۰ شرکت کننده و ۳۰۰ تیم از کشورهایی چون : مصر، چین، افغانستان، برزیل، روسیه و آلمان و.

بایکدیگر به رقابت پرداختند.

این دوره از مسابقات در ۲۳ لیگ ازجمله لیگ انسان نمای کوچک، دمو ، ربات های سرویس رسان در کار، ربات پرنده، خودرو خودران، شبیه سازی سه بعدی فوتبال، شبیه سازی دو بعدی فوتبال و .

میباشد.

سجاد اکبرپور جوان نام آشنای استان فارسی که در کارنامه درخشان خود عناوینی چون جوان شایسته سال ۱۴۰۱ جمهوری اسلامی ایران ، مدال نقره مسابقات جهانی اختراعات و هوش مصنوعی ۲۰۱۷ و ۲۰۱۵ و بیش از ۳۰ مدال ملی و بین المللی در زمینه های فناوری را دارد نیز در این دوره مسابقات جهانی تهران در لیگ ربات های پرنده هوشمند توانست به مقام دوم دست یابد و همچنین سهمیه حضور در مسابقات جهانی کشور فرانسه و آلمان را بدست آورد.