دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

به پاس زحمات باارزش سفید پوشان جامعه پزشکی و پرستاری در مبارزه با کرونا ویروس که عزم خود را جزم کرده و عاشقانه و خالصانه در سنگر دفاع ایستادند و عزیزانی که جان خود را در این راه از دست دادند. دانشگاه بین المللی چابهار روز درختکاری را برای یادبود این عزیزان که در جهاد […]

به پاس زحمات باارزش سفید پوشان جامعه پزشکی و پرستاری در مبارزه با کرونا ویروس که عزم خود را جزم کرده و عاشقانه و خالصانه در سنگر دفاع ایستادند و عزیزانی که جان خود را در این راه از دست دادند. دانشگاه بین المللی چابهار روز درختکاری را برای یادبود این عزیزان که در جهاد بزرگ دست از تلاش برنداشتند اختصاص داد و در مراسم روز درختکاری به یاد عزیزان از دست رفته درختانی در محوطه دانشگاه کاشته شد.