شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

روز جهانی آتش نشان گرامی باد

تاریخ روز جهانی آتش نشان ۴ مه هر سال روز جهانی آتش نشان نامیده شده است، این روز امسال برابر است با ۷ مهر ماه ۱۴۰۰٫ هدف روز جهانی آتش نشان چیست نام‌گذاری روز جهانی آتش نشان به این دلیل است که از آتش نشانان و سختی کار آن‌ها و جان باختگان این شغل حمایت […]

تاریخ روز جهانی آتش نشان

هدف روز جهانی آتش نشان چیست

نام‌گذاری روز جهانی آتش نشان به این دلیل است که از آتش نشانان و سختی کار آن‌ها و جان باختگان این شغل حمایت شود و به شغل پر خطر آنان توجه کرد.

جلوگیری از آتش سوزی و لزوم آموزش بیشتر و کامل‌تر یکی از اصلی‌ترین جنبه‌های روز جهانی آتش نشانان است. آتش نشانان و سازمان‌های آن‌ها در سرتاسر جهان دائماً بر جلوگیری از آتش سوزی تأکید می‌کنند: در مدارس، جامعه، در برنامه‌های عمومی، مجامع و حتی خانواده‌های خود؛ امن‌ترین راه زنده نگه داشتن آتش نشان آموزش است.

تاریخچه روز جهانی آتش نشان

دلیل نام‌گذاری این روز جان باختن چند آتش نشان استرالیایی در جریان آتش سوزی گسترده در استرالیا است.

در سال ۱۹۹۸، یک واقعه غم انگیز استرالیا و جهان را ناراحت کرد. آتش نشانان در لینتو، استرالیا، یک منطقه پرجمعیت در ویکتوریا، در حال مهار آتش سوزی بزرگی بودند و خواستار کمک‌های مشترک شدند. این تماس و درخواست کمک اضطراری، یک اکیپ آتش نشانی را به صحنه آورد. گری وردولد، کریس اوانز، استوارت دیویدسون، جیسون توماس و متیو آرمسترانگ برای کمک به خاموش کردن شعله‌های آتش فرستاده شدند. هنگامی که پنج نفر وارد منطقه شدند، باد ناگهان جهت خود را تغییر داد، کامیون حامل آتش نشانان را شعله‌های آتش فرا گرفت و همه آتش نشانان جان باختند.

این حادثه ناگوار باعث شد تا از سال ۱۹۹۹ روزی به نام آتش نشانان نام‌گذاری شود.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه

لینک کانال اطلاع رسانی واتساپ:

آدرس وب سایت :

☎️ تماس با ما :