دوشنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۳
Monday, 27 May , 2024
روز صنعت و معدن بر تمامی فعالان این حوزه تبریک و تهنیت باد

دهم تیرماه ۱۴۰۱ ، بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی روز صنعت و معدن نامیده شده است.اختصاص این روز فرصت ویژه ای است كه به مهم ترین موتور محركه اقتصاد یعنی بخش صنعت و معدن نگاهی اندیشمندانه شود چرا كه این بخش به عنوان عامل مولد اشتغال پایدار در افزایش تولید ناخالص ملی […]

دهم تیرماه ۱۴۰۱ ، بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی روز صنعت و معدن نامیده شده است.اختصاص این روز فرصت ویژه ای است كه به مهم ترین موتور محركه اقتصاد یعنی بخش صنعت و معدن نگاهی اندیشمندانه شود چرا كه این بخش به عنوان عامل مولد اشتغال پایدار در افزایش تولید ناخالص ملی و در آمد سرانه نقش بسزایی دارد.

روز ملي صنعت و معدن را كه روز تجديد عهد و پيمان دولت و ملت با جهادگران عرصه صنعت و معدن است به همه تلاشگران، كارآفرينان، مديران و كاركنان اين عرصه تبريك ميگويم و از تلاش ستودني مردان و زناني كه در سنگرجهاد اقتصادي استوارانه، عزت و اقتدار ايران اسلامي را سرلوحه امور خويش قرار داده اند و چرخهاي موتور پيشرفت كشور را به حركت درآورده تقدير و تشكر ميكنیم.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه