شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

روسای دانشگاه ها برای رفاه کارکنان اقدامات سریع و موثری انجام دهند

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از روسای دانشگاه ها خواست برای رفاه کارکنان اقدامات سریع و موثری انجام دهند. – گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم ، علی خطیبی معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم،همزمان با سفر رییس جمهور به استان […]

– گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم ، علی خطیبی معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم،همزمان با سفر رییس جمهور به استان خوزستان، در جلسه ی شورای آموزش عالی این استان حضور پیدا کرده است، ابراز امیدواری کرد: دومین سفر هیأت دولت به استان خوزستان گره گشای بسیاری از مشکلات این استان به ویژه در حوزه آموزش عالی باشد.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت عتف گفت: سال قبل در حوزه ی آموزش عالی حمایت های خوبی از دانشگاه های کشور انجام و تلاش شد.

بدهی های دانشگاه ها به طور کامل پرداخت شود و تا حدود زیادی نیز این مهم محقق شد.

وی، ادامه داد: همچنین مقرر شده است در سال ۱۴۰۲ به اعضای هیئت علمی جوان که در پنج سال گذشته جذب شده اند ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان پژوهانه اختصاص داده شود؛ همچنین به دانشمندان یک درصد در سال گذشته ۱۰۰ میلیون تومان و به دانشمندان دو درصد نیز ۵۰ میلیون تومان پژوهانه اختصاص داده می شود.

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به سفر هیأت دولت به استان خوزستان گفت: براساس برنامه ریزی های انجام شد