جمعه, ۴ اسفند , ۱۴۰۲
Friday, 23 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

زلفی گل و وعده های عمل شده ای که در تاریخ عملکرد دولت سیزدهم می ماند

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم در ابتدای حضورش در مسند وزارت علوم پنج برنامه را به عنوان اولویت های اصلی وزارت علوم در دولت سیزدهم برشمرد، برای افرادی که با حوزه آموزش عالی ارتباط دارند مهم است که بدانند چقدر از وعده های زلفی گل در وزارت علوم عملی شده است. – گروه دانشگاه خبرگزاری […]

– گروه دانشگاه خبرگزاری فارس؛ دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران توسط سید ابراهیم رییسی در روز سه شنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ تشکیل شد.

رییس جمهور در همان ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم، محمدعلی زلفی گل را به عنوان وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.

زلفی گل که استادی و ریاست دانشگاه بوعلی سینا و عنوان قائم مقام بنیاد ملی نخبگان را در سابقه کاری خود دارد با پنج اولویتی که برای وزارت خود در مجلس برشمرد، توانست رأی اعتماد نمایندگان ملت را کسب کند و بر بالاترین کرسی آموزش عالی کشور تکیه بزند.

اما پنج اولویت وزیر علوم دولت سیزدهم برای این وزارتخانه چه بود؟ زلفی گل از همان ابتدا مرجعیت و دیپلماسی علمی، فناوری و نوآوری؛ آموزش، پژوهش و برونداد هدفمند؛ نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآوری؛ شاگرد، فناوری و نوآور پروری؛ تولید، خدمت، ثروت و سرمایه از دانش را به عنوان پنج اولویت اصلی وزارت علوم برشمرد.