شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

ساختمان پردیس دانشکده فنی خوی تکمیل می شود | با تخصیص اعتبارات

با تخصیص اعتبارات سفر رییس جمهور تکمیل ساختمان پردیس دانشکده فنی خوی پیگیری می شود. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، محمدعلی زلفی گل عصر پنجشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات دانشکده فنی خوی اظهار کرد: مشکلات و مسائل ساختمان دانشکده فنی خوی و همچنین مشکلات صنفی دانشجویان این […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، محمدعلی زلفی گل عصر پنجشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات دانشکده فنی خوی اظهار کرد: مشکلات و مسائل ساختمان دانشکده فنی خوی و همچنین مشکلات صنفی دانشجویان این دانشکده در وزارت علوم بررسی و تا مهر ماه به حداقل خواهد رسید.

وی از پیگیری تکمیل ساختمان پردیس دانشکده فنی خوی هم خبر داد و افزود: در سفر ریاست جمهوری به استان برای حمایت از این طرح ۳۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده است.

وی افزود: با استاندار صحبت می شود تا در تخصیص اعتبارات سفر رییس جمهور تکمیل این طرح در اولویت قرار بگیرد و ما هم در سازمان برنامه و بودجه پیگیری خواهیم کرد تا تخصیص های لازم صورت بگیرد و این طرح در کمترین زمان به بهره برداری برسد.

حجت الاسلام حجت قاسم خانی امام جمعه خوی نیز در این نشست با اشاره به تاریخ و فرهنگ غنی شهرستان خوی بر ضرورت توسعه عدالت علمی تاکید کرد.

عادل نجف زاده نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست بر ضرورت توجه ویژه به شهرستان در آمایش سرزمینی حوزه علوم و تحقیقات تصریح کرد: افزایش رشته های فنی و پذیرش دانشجوی خارجی در دانشگاه های خوی باید در اولویت قرار گیرد ذبیح الله کاظمی فرماندار شهرستان خوی هم در ای