شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم منصوب شد | وزیر

شنبه، ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۵۵۲۰۲۳-۰۴-۱۵دانش وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی دکتر امید رضایی فر را به عنوان سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم منصوب کرد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر محمدعلی زلفی گل با پذیرش استعفای دکتر علی خیرالدین با صدور حکمی […]

شنبه، ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۵۵۲۰۲۳-۰۴-۱۵دانش

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر محمدعلی زلفی گل با پذیرش استعفای دکتر علی خیرالدین با صدور حکمی دکتر امید رضایی فر را به عنوان سرپرست این معاونت منصوب کرد.

دکتر رضایی فر هم اکنون مدیرکل سیاست گذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم است و با حفظ سمت به عنوان سرپرست معاونت فناوری و نوآوری منصوب شده است.

به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، در حکم انتصاب رضایی فر آمده است: انتظار می رود با بهره مندی از تجارب همکاران محترم، امکانات و همچنین صاحب نظران آموزش عالی وظایف سرپرستی را بر پایه قوانین، سیاست ها و برنامه های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و ماموریت های تعیین شده برای آن معاونت به انجام رسانید.

وزیر علوم همچنین در حکمی جداگانه دکتر علی خیرالدین را به عنوان مشاور عالی خود منصوب کرد.

انتهای پیام

برچسب ها: وزارت علوممعاونتسرپرستفناوریوزیر علوم، تحقیقات و فناوریعلومدکتر

آخرین اخبار سرویس:

سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم منصوب شد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.