شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

دانشگاه بین المللی چابهار برای اولین بار در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با ۵۰ درصد تخفیف شهریه ثابت دانشجو می پذیرد ثبت نام به صورت اینترنتی از طریق سامانه سنجش به نشانی www.sanjesh.org   انجام می پذیرد. مهلت ثبت نام ۲۳/۰۲/۹۹ الی ۲۷/۰۲/۹۹ برای اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه به آدرس www.iuc.ac.ir و با شماره […]

مهلت ثبت نام ۲۳/۰۲/۹۹ الی ۲۷/۰۲/۹۹

برای اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه به آدرس www.iuc.ac.ir و با شماره ۰۵۴۳۵۳۱۴۳۱۰ تماس حاصل فرمایید.