سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

شمسی پور: ایجاد ۱۱۲ هزار شغل از سوی شرکت های دانش بنیان | در

در سال ۹۹، شرکت های دانش بنیان ۶۰ هزار شغل ایجاد کرده بودند، این در حالی است که امسال به ۱۱۲ هزار شغل رسیده و در واقع دو برابر شده است. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، علی شمسی پور سخنگوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بعدازظهر امروز […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، علی شمسی پور سخنگوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بعدازظهر امروز در نشستی خبری با موضوع تشریح عملکرد یک ساله وزارت علوم، گفت: وزارت علوم با محور برنامه های وزیر علوم که از ابتدای فعالیت اعلام شده بود کار خود را آغاز کرد و براین اساس اولویت ها احصا و برنامه ریزی شد، در برخی از محورهای مذکور پیشرفت کرده و در برخی ثبات داشته ایم ولی تغییر منفی جدی نداشته ایم.

وی افزود: از نظر کمیت تولید علم، تعداد مقالات ما رشد داشته ولی با این وجود رتبه ما ثابت است و این بیشتر به دلیل آن است که زمانی که بر روی علم سرمایه گذاری می شود رتبه های پایین زودتر جابجا می شوند اما هر چقدر بالاتر می رود رقابت ها شدیدتر شده و رتبه ها به راحتی جابجا نمی شود.

شمسی پور با بیان اینکه در تعداد مقالات، رتبه ما در حال حاضر تثبیت شده است، افزود: یکی از دلایل دیگر ثابت ماندن رتبه ما این است که تجهیزات آزمایشگاهی ما رو به فرسوده شدن حرکت کرده اند.

به دلیل تحریم ها برخی از تجهیزات را به سختی تهیه کرده ایم و این خود باعث می شود که در حرکت به سمت جلو مقداری کندی ایجاد شود.