دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

عراق ۵ هزار و ۷۸۴ بورسیه تحصیلی برای دانشجویان خارجی اختصاص داد

سرکنسولگری جمهوری عراق در مشهد اعلام کرد که عراق ۵ هزار و ۷۸۴ فرصت تحصیلی رایگان در اختیار شهروندان خارجی قرار می دهد. نوشته عراق ۵ هزار و ۷۸۴ بورسیه تحصیلی برای دانشجویان خارجی اختصاص داد اولین بار در میدل ایست نیوز. – میدل ایست نیوز: سرکنسولگری جمهوری عراق در مشهد اعلام […]

– میدل ایست نیوز: سرکنسولگری جمهوری عراق در مشهد اعلام کرد که عراق فرصت تحصیلی رایگان در اختیار شهروندان خارجی قرار می دهد.

براساس سندی که از سوی سرکنسولگری عراق در شهر مشهد منتشر شده، وزارت علوم عراق ۵ هزار و ۷۸۴ بورسیه تحصیلی برای شهروندان کشورهای عربی و غیر عربی در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا اختصاص داده است.

این بورسیه ها کاملا رایگان و معاف از هزینه است و خوابگاه مناسب نیز برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.

برچسب ها: بورسیه تحصیلیعراقسرکنسولگریدانشجویان خارجیدانشجویانبورسیهشهروندان

آخرین اخبار سرویس:

عراق ۵ هزار و ۷۸۴ بورسیه تحصیلی برای دانشجویان خارجی اختصاص داد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.