یکشنبه, ۳ تیر , ۱۴۰۳
Sunday, 23 June , 2024
عرض تسلیت به  امام زمان ارواحنا له الفداء و رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای حفظه الله و به خانواده محترم رئیس جمهور مردمی و خانواده محترم سایر شهدای حاضر در بالگرد و به همه ملت شهید پرور ایران.

⚫️انا لله و انا الیه راجعون 🔸رهبر معظم انقلاب: ملت ایران اصلا نگران و دلواپس نباشند، هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نخواهد آمد و کارها منظم پیش خواهد رفت. ⚫روابط عمومی دانشگاه بین‌المللی چابهار، این ضایعه دردناک را به همه هموطنان و پیشگاه مقدس حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام تسلیت عرض […]

⚫️انا لله و انا الیه راجعون

⚫روابط عمومی دانشگاه بین‌المللی چابهار، این ضایعه دردناک را به همه هموطنان و پیشگاه مقدس حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام تسلیت عرض می نماید.

✒️ *روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی چابهار*

دیدگاهها بسته است.