شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

عملکرد مغز انسان در زمان استراحت

مغز ما حتی در زمان استراحت به یادگیری امور اجتماعی مشغول است. اتصال دو ناحیه از مغز در طول استراحت پس از کدگذاری یا ورود اطلاعات اجتماعی جدید افزایش پیدا می کند. قشر پیش پیشانی داخلی و محل اتصال گیجگاهی در نتیجه گیری های اجتماعی یا توانایی های ارزیابی شخصیت دیگر اشخاص، حالت های ذهنی […]

مغز ما حتی در زمان استراحت به یادگیری امور اجتماعی مشغول است. اتصال دو ناحیه از مغز در طول استراحت پس از کدگذاری یا ورود اطلاعات اجتماعی جدید افزایش پیدا می کند. قشر پیش پیشانی داخلی و محل اتصال گیجگاهی در نتیجه گیری های اجتماعی یا توانایی های ارزیابی شخصیت دیگر اشخاص، حالت های ذهنی و نیت ها نقش دارند.

ادامه این پست تخصصی رو با کلیک بر روی لینک زیر بخونید

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم