یکشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۲
Sunday, 25 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

فراخوان ثبت‌نام هفتمین دوره طرح شهید احمدی روشن ویژه اساتید و اعضای هیات علمی و نیز سازمانها، نهادهای دولتی، غیردولتی و صنایع استان

با هدف افزایش سطح کیفی رشته و تسهیل کسب تجربه در دنیای واقعی، بنیاد ملّی نخبگان از سال ۱۳۹۶ تاکنون، اقدام به تشکیل هسته‌های نخبگانی در قالب «طرح شهید احمدی روشن» با استفاده از همکاری متقابل خبرگان علمی، شرکت‌های صنعتی، خدماتی و فعالیت مستعدان برتر کرده است. در این طرح، هسته‌های مسئله محور با هدف […]

در این طرح، هسته‌های مسئله محور با هدف حل مسئله علمی و فناورانه در دنیای واقعی، با همکاری شرکت‌های صنعتی، خدماتی و سازمان ها و نهادهای دولتی و غیردولتی و با حضور اجتماعات نخبگانی تشکیل می شود.

در ابتدا مسئله علمی یا فناورانه توسط واحد متقاضی در قالب RFP یا کاربرگ صورت مسئله ارائه می شود. در طول طرح، استادان خبره و متخصصان برتر پس از شناسایی مسائل و مشکلات اصلی کشور، مجموعه‌ای از مستعدان علاقه‌مند را انتخاب کرده و به صورت علمی و تخصصی در بازه زمانی معین به حل مسئله‌­ای واقعی می‌پردازند.

بر این اساس فراخوان ثبت‌نام طرح مذکور از ۱شهریور الی ۷ شهریورماه ۱۴۰۱ می‌‏باشد.

ثبت‌نام اساتید راهبر از طریق سامانه اطلاعاتی بنیاد به آدرس sina.bmn.ir   (ثبت‌نام اساتید راهبر) صورت می‌گیرد.

کاربرگ صورت مسئله

قالب پروپوزال