شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

با عنایت به موافقت اصولی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران در خصوص صدور مجوزهای لازم جهت جذب دانشجویان غیرایرانی در دانشگاه بین المللی چابهار به دو صورت بورسیه و غیر بورسیه طبق جداول ذیل در مقطع کارشناسی برای نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ (بهمن ۱۳۹۹)، علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام بر […]

با عنایت به موافقت اصولی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران در خصوص صدور مجوزهای لازم جهت جذب دانشجویان غیرایرانی در دانشگاه بین المللی چابهار به دو صورت بورسیه و غیر بورسیه طبق جداول ذیل در مقطع کارشناسی برای نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ (بهمن ۱۳۹۹)، علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام بر اساس شرایط فراخوان حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۱۹ (Jan 8th, 2021) به سایت دانشگاه (www.iuc.ac.ir) مراجعه نمایند.

::: ثبت نام :::

راه های ارتباطی:

تلفن ثابت ۰۰۹۸۳۵۳۱۴۳۰۳ Tell Number
لینک واتساپ https://chat.whatsapp.com/G2cEA9DUmgHBt7Y9rY5Fxp WhatsApp Link
اینستاگرام iuc_ac_ir Instagra,Telegram&Facebook
آدرس ایمیل info@ iuc.ac.ir Email Addres
آدرس دانشگاه استان سیستان و بلوچستان- شهرستان چابهار-سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار-تراس بهشت- دانشگاه بین المللی چابهار- کد پستی: ۹۹۷۱۷۷۷۵۵۹