سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، جشنواره حرکت که از دوره یازدهم با شرکت دانشجویان خارجی از سرتاسر جهان از سطح ملی به بین‌المللی ارتقا یافت، رویدادی است برای نمایش دستاوردهای برتر علمی دانشجویانی که در قالب اتحادیه‌ها و انجمن‌های علمی‌دانشجویی در سطح دانشگاه‌های کشور فعالیت دارند. این جشنواره […]

این جشنواره به صورت سالانه و با سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی اداره کل فرهنگی و اجتماعی و با همکاری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور و حمایت و مشارکت نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی برگزار می‌شود.

این جشنواره در حوزه‌های کتاب علمی، اختراع ثبت‌شده، کارآفرینی، فعالیت خلاقانه، محتوای دیجیتالی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود در حوزه‌های فوق حداکثر تا ۲۰ دی ۹۹ در سامانه جشنواره به ثبت برسانند، لازم به ذکر است به دلیل محدودیت‌های زمانی و لزوم شروع فرایند داوری، زمان تعیین‌شده به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

سامانه جشنواره: www.harekatfest.ir