شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

فراخوان شرکت در دوره ششم طرح شهید دکتر احمدی روشن

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه بین المللی چابهار؛ بنیاد ملی نخبگان در راستای رشد و شکوفایی بیش از پیش دانشجویان مستعد و اساتید هیات علمی کشور با طرح شهید احمدی روشن در نظر دارد از اساتید و کارمندان دانشگاه بین المللی چابهار که آمادگی اجرای طرح کاربردی در زمینه مسئله های مبتنی بر فناوری دارند دعوت به ارسال آثار می نماید.

پروپوزال طرح های کاربردی و مساله محور متقاضیان پس از داوری و تایید حائز شرایط تشکیل هسته می شوند.

حداقل ۵ و حداکثر ۱۵ دانشجو می توانند با راهنمایی آن استاد محترم به مدت ۹ ماه با حقوق و مزایای ماهانه مطابق با شیوه نامه شناسایی دانشجویان برتر بنیاد ملی نخبگان بهره مند خواهند شد. حقوق و مزایای استاد مربوطه، هزینه خرید تجهیزات وموارد موردنیاز در قالب گرنت مطابق قرارداد منعقد شده بین بنیاد ملی نخبگان و استاد محترم خبره به مدت ۹ ماه قابل پرداخت خواهد شد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر و دریافت فرمت پروپوزال های طرح شهید احمدی روشن به وبگاه بنیاد ملی نخبگان استان به آدرس http://sb.bmn.ir مراجعه نمایید.