لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۰۳:۱۲:۱۵

فراخوان طرح جوانه؛ حمایت از پایان نامه ها و رساله های بازارگرا

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

سومین فراخوان طرح جوانه از یکم خرداد ۱۴۰۱ آغاز شد.

برنامه گرنت فناوری جوانه، با حمایت مالی از رساله های دکتری و پایان نامه های تحصیلات تکمیلی که با رویکرد نوآورانه و فناورانه و در راستای پاسخگویی به نیازهای جامعه، سازمان و نهادهای اجرایی/اقتصادی و یا توسعه و تجاری سازی فناوری تعریف شده باشند، و با هدف ایجاد بستر لازم برای اثبات ایده های تحقیقاتی، در قالب ارائه نمونه و یا انجام آزمایشات تجربی برنامه ریزی شده است.

مخاطبین اصلی طرح جوانه:
اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی که استاد راهنمای پایان‌نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری می‌باشند

طرح جوانه با هدف حمایت از پایان نامه ها و رساله های بازارگرا با همراه حمایت ویژه پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات در حوزه ICT، پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز در حوزه تخصصی صنعت نفت، موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی در حوزه صنایع مختلف و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

بازه زمانی ثبت نام:
از تاریخ ۰۱/ ۰۳/ ۱۴۰۱ لغایت ۱۴۰۱/۰۴/۱۵

علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر در ارتباط با طرح جوانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با شماره ۸۸۲۲۰۷۰۰ الی ۴ داخلی ۱۵۴ / ۱۶۴ / ۱۹۲ تماس حاصل نمایند.

اطلاعات تکمیلی در ارتباط با گرنت فناوری را از اینجا مشاهده نمایید.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه