لوگو دانشگاه بین المللی چابهار
شنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۳ , ۲۰:۱۵:۴۱

فراخوان طرح جوانه؛ حمایت از پایان نامه ها و رساله های بازارگرا

On the way to the fourth generation university

سومین فراخوان طرح جوانه از یکم خرداد ۱۴۰۱ آغاز شد.

برنامه گرنت فناوری جوانه، با حمایت مالی از رساله های دکتری و پایان نامه های تحصیلات تکمیلی که با رویکرد نوآورانه و فناورانه و در راستای پاسخگویی به نیازهای جامعه، سازمان و نهادهای اجرایی/اقتصادی و یا توسعه و تجاری سازی فناوری تعریف شده باشند، و با هدف ایجاد بستر لازم برای اثبات ایده های تحقیقاتی، در قالب ارائه نمونه و یا انجام آزمایشات تجربی برنامه ریزی شده است.

مخاطبین اصلی طرح جوانه:
اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی که استاد راهنمای پایان‌نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری می‌باشند

طرح جوانه با هدف حمایت از پایان نامه ها و رساله های بازارگرا با همراه حمایت ویژه پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات در حوزه ICT، پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز در حوزه تخصصی صنعت نفت، موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی در حوزه صنایع مختلف و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

بازه زمانی ثبت نام:
از تاریخ ۰۱/ ۰۳/ ۱۴۰۱ لغایت ۱۴۰۱/۰۴/۱۵

علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر در ارتباط با طرح جوانه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با شماره ۸۸۲۲۰۷۰۰ الی ۴ داخلی ۱۵۴ / ۱۶۴ / ۱۹۲ تماس حاصل نمایند.

اطلاعات تکمیلی در ارتباط با گرنت فناوری را از اینجا مشاهده نمایید.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه

ورود به کانال اطلاع رسانی واتساپ

وب سایت