دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

فراخوان کار دانشجویی ویژه دانشجویان دانشگاه بین المللی چابهار

مرکز رشد و نوآوری دانشگاه بین المللی چابهار برگزار می‌کند: ➖➖➖➖➖➖➖➖ به منظور ترویج فرهنگ کار و تلاش در میان دانشجویان و بهره گیری پاره وقت از توانایی های ایشان، مرکز رشد و نوآوری دانشگاه بین المللی چابهار آمادگی دارد از دانشجویان توانمند به عنوان کار دانشجویی در واحدهای فناور و نوآور استفاده نماید. […]

مرکز رشد و نوآوری دانشگاه بین المللی چابهار برگزار می‌کند:
➖➖➖➖➖➖➖➖

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره ۰۵۴۳۴۲۸۸۰۰۶ تماس حاصل فرمایید.

برای ثبت درخواست فرم‌ زیر را تکمیل نمایید:
➖➖➖➖➖➖➖➖

فراخوان کار دانشجویی

• Please enter a number from 0 to 20.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖
مرکز رشد و نوآوری دانشگاه بین المللی چابهار