جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 19 April , 2024
فناوری های نوینی که نمی توانند مشکلی از کشور حل کنند | رییس

چهارشنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۰۴:۱۰۲۰۲۳-۰۴-۱۹دانش رییس پژوهشکده فناوری زیستی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: دانشگاه ها و پژوهشکده ها در حال انجام پژوهش های کاربردی اند که بسیاری از آن ها منجر به ایجاد تکنولوژی هم می شود، – اما شرط اساسی برای اینکه این پژوهش ها بتواند مشکلی را از کشور […]

چهارشنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۰۴:۱۰۲۰۲۳-۰۴-۱۹دانش

رییس پژوهشکده فناوری زیستی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: دانشگاه ها و پژوهشکده ها در حال انجام پژوهش های کاربردی اند که بسیاری از آن ها منجر به ایجاد تکنولوژی هم می شود، – اما شرط اساسی برای اینکه این پژوهش ها بتواند مشکلی را از کشور حل کند، این است که دولت با حمایت و تدوین سیاست ها و استانداردهای لازم صنعت را ملزم به استفاده از این فناوری ها کند.

حسام دهقانی در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه پژوهشکده فناوری زیستی دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۱۳۸۷ تاسیس شده و موافقت قطعی وزارت علوم را دارد، اظهار کرد: این پژوهشکده در دو مکان در دانشگاه فردوسی قرار دارد و دارای ۴ گروه پژوهشی است و اعضای هیات علمی و محققین پسادکترا و دانشجویان تحصیلات تکمیلی از دانشکده های مختلف مانند دامپزشکی، علوم، مهندسی و کشاورزی در این گروه ها فعالیت های پژوهشی انجام می دهند.

وی با بیان اینکه هدف از تاسیس این پژوهشکده این بود که مرکزی برای انجام پژوهش های معطوف به توسعه تکنولوژی و فناوری های جدید در زمینه زیست فناوری باشد، افزود: پژوهشکده فناوری زیستی دانشگاه فردوسی دارای هشت آزمایشگاه مستقل و یک بیوبانک شامل بانک سلولی و بانک پلاسمید است و به نقاط مختلف کشور که متقاضی سلول یا پلاسمید هستند، ارسال داریم.

برچسب ها: دانشگاه فردوسیپژوهشدانشگاه فردوسی مشهدپژوهشکدهدانشگاهفناوریفناوری زیستی

آخرین اخبار سرویس:

فناوری های نوینی که نمی توانند مشکلی از کشور حل کنند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.