لوگو چابهار

لزوم حمایت از مجلات داخلی جهت رسیدن به مرجعیت علمی | نایب

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

سه شنبه، ۱۳ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۴۵۲۰۲۳-۰۷-۰۴سیاسی

نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجلس بر لزوم توجه ویژه وزارت علوم به حمایت از مجلات داخلی جهت رسیدن به مرجعیت علمی تأکید کرد.

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، علیرضا عباسی بعد از ظهر سه شنبه در دیدار با وزیر علوم بر لزوم حمایت از مجلات علمی و پژوهشی داخلی به جهت حرکت به سمت مرجعیت علمی تاکید کرد.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به تجربه موفق تفاهم نامه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی با اداره کل فنی و حرفه ای استان البرز به جهت توسعه مهارت آموزی در بخش های مختلف، پیشنهاد اجرایی شدن تجربه مذکور در سایر استان های کشور را مطرح نمود که با موافقت وزیر همراه شد.

نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به اهمیت رسالت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در راستای تدوین عالمانه ی برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: این مجموعه با استفاده از ظرفیت اساتید، اعضای هیئت علمی و دانشجویان می تواند گام مؤثری در پیشبرد سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در رابطه با حرکت جهادی به سمت حل مسائل کشور در طی برنامه پنج ساله توسعه را بردارد.

برچسب ها: نایب رییس کمیسیون کشاورزیرییس کمیسیون کشاورزیکمیسیون کشاورزی مجلسمرجعیت علمیکمیسیون کشاورزیرییس کمیسیونکشاورزی

آخرین اخبار سرویس:

لزوم حمایت از مجلات داخلی جهت رسیدن به مرجعیت علمی

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی