لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۰۷:۱۳:۳۰

محقق پژوهشگاه اقیانوس شناسی در میان برترین های همکاری جامعه و صنعت در وزارت علوم

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

دوشنبه، ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۲۰۲۰۲۳-۰۳-۱۳دانش

‏ – عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی، در بین ۱۴۱ عضو هیات علمی برتر ‏در همکاری با جامعه و صنعت در وزارت علوم معرفی شد.

‏ به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر محمدحسین کاظمی نژاد، عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی از سوی وزارت ‏علوم، تحقیقات و فناوری، به جهت داشتن بیشترین تعداد قرارداد ارتباط با صنعت، در بین ۱۴۱ عضو ‏هیات علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت در سال ۱۴۰۱ قرار گرفت.

‏ توسعه نرم افزار شبیه ساز پارسی دینامیک دریا ، توسعه افزونه مجموعه ابزار مهندسی سواحل ، ‏مطالعه هیدرولوژی و کلیماتولوژی ، هیدرودینامیک امواج ، رسوب و رفتار مورفولوژیکی به عنوان بخشی از ‏پروژه اصلی خدمات مشاوره جانمایی ، طراحی بنیادی پروژه احداث ترمینال و تاسیسات دریایی جاسک ، ‏مطالعات بررسی هیدرودینامیکی ایجاد آبگذر در میانگذر دریاچه ارومیه و انجام خدمات پژوهشی بررسی ‏مطالعات مانیتورینگ شناور برای پروژه فاز سوم توسعه مجتمع بندری شهید رجایی ، از مهمترین ‏قراردادهای تقاضامحور دکتر کاظمی نژاد معرفی شده است.

برچسب ها: عضو هیات علمیهیات علمیاقیانوس شناسیعضو هیاتپژوهشگاهوزارت علومعلوم

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی