لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۰۶:۰۳:۵۷

مراسم بدرقه کاروان ورزشی دانشجویان به سی یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان برگزار می شود

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

جمعه، ۳۰ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۵۰۲۰۲۳-۰۷-۲۱ورزشی

مراسم بدرقه کاروان ورزشی دانشجویان به سی یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان با حضور مقامات عالی وزارت علوم ، وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک فردا شنبه ۳۱ تیرماه ماه در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود .

– خبرگزاری آریا – مراسم بدرقه کاروان ورزشی دانشجویان به سی یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان با حضور مقامات عالی وزارت علوم ، وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک فردا شنبه ۳۱ تیرماه ماه در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازسرویس ورزشی آریا به نقل از روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، مراسم بدرقه کاروان اعزامی به سی یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان با حضور مقامات عالی وزارت علوم ، وزارت ورزش و جوانان ، کمیته ملی المپیک و مسئولین دانشگاهی و ورزشی کشور و تیم های شرکت کننده عصر روز شنبه ۳۱ تیرماه در سالن شهید مطهری دانشگاه تربیت مدرس برگزار خواهد شد.

تیم های ملی کشورمان در ۱۱ رشته ورزشی والیبال، دو ومیدانی، شمشیر بازی(سابر)، جودو، قایقرانی، ژیمناستیک در بخش پسران و تکواندو (پومسه و مبارزه)، تیراندازی با کمان (کامپوند و ریکرو)، تیراندازی(تفنگ و تپانچه)، ووشو (ساندا و تالو) و تنیس روی میز در بخش دختران و پسران در رویداد مذکور شرکت خواهند داشت.

برچسب ها: یونیورسیاد دانشجویان جهاندانشجویاندانشجویان جهاندانشگاه تربیت مدرسکمیته ملی المپیکیونیورسیادورزش

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی