دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

مرکز رشد فناوری خوی به بهره برداری رسید | با حضور وزیر علوم،

با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مرکز رشد فناوری خوی بعد از ظهر پنجشنبه افتتاح شد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، محمدعلی زلفی گل بعد از ظهر پنجشنبه در آیین افتتاح این مرکز گفت: توسعه پارک های علم و فناوری و مراکز رشد در واقع ایفای نقش وزارت […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، محمدعلی زلفی گل بعد از ظهر پنجشنبه در آیین افتتاح این مرکز گفت: توسعه پارک های علم و فناوری و مراکز رشد در واقع ایفای نقش وزارت علوم در تحقق شعار رشد تولید و مهار تورم است.

وی ضمن قدردانی از همکاری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی آذربایجان غربی، به رییس دانشگاه صنعتی ارومیه توصیه کرد برای توسعه واحدهای فناور در این مرکز، بخشی از زمین دانشکده فنی و مهندسی خوی در اختیار مرکز رشد قرار گیرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: با مشارکت دانشکده فنی مهندسی خوی و مرکز رشد، پردیس علم و فناوری خوی تشکیل شود.

وی همچنین گسترش مراکز رشد و فناوری را برای جذب و نگهداشت نخبگان و فناوران مؤثر دانست و آن را در راستای تقویت سرمایه اجتماعی نظام اسلامی مهم توصیف کرد.

این مرکز در زمینی به مساحت یک هزار و ۶۰۰ مترمربع و با ظرفیت استقرار پانزده شرکت دانش بنیان به بهره برداری رسید.