یکشنبه, ۱۰ مهر , ۱۴۰۱
Sunday, 2 October , 2022
مسابقه بزرگ صعود چهل ساله برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد با مشارکت دانشگاه صـنعتی قم به مناسـبت چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، مسابقه بزرگ صعود چهل ساله را برای دانشگاهیان محترم برگزار نماید. اطلاعات لازم در کانـالهـای (به […]

اطلاعات لازم در کانـالهـای (به سوی بهشت) در فضـای مجازی به آدرس bsbehesht@ درج شده و مهلت مسابقه تا ۱۰ اسفندماه ۱۳۹۹ می باشد.

دریافت نسخه الکترونیکی و کسب اطلاعات بیشتر mbbehesht.ir