دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

معرفی دانشگاه ها با همکاری سفرا و رایزنان جهت جذب دانشجوی خارجی

یکشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۱۵۲۰۲۳-۰۴-۲۳دانش مدیرکل امور دانشجویان بین الملل وزارت علوم درباره جذب بیشتر دانشجویان خارجی از همکاری سفرا و رایزنان فرهنگی و علمی در خارج از کشور برای معرفی دانشگاه ها داخل کشور به زبان های مختلف خبر داد. – دکتر جعفر رازقی در گفتگو با خبرنگار مهر در […]

یکشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۱۵۲۰۲۳-۰۴-۲۳دانش

– دکتر جعفر رازقی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اواویت های این اداره کل درخصوص دانشجویان بین الملل در سال ۱۴۰۲ گفت: اولویت وزارت علوم در خصوص دانشجویان بین الملل این است که مباحث کنسولی برای این دانشجویان تسریع شده و در زمان کوتاه انجام شود و صدور اقامت به طول تحصیل، روادید خروج و مراجعت مکرر، سیستمی شدن ارتباط کنسولی سازمان با پلیس در راستای سیستمی شدن فرآیند کنسولی انجام شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر تمرکز و توجه ویژه ما بر روی موارد فرهنگی دانشجویان بین الملل است و برای بحث های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان بین الملل برنامه ریزی خوبی صورت گرفته و چند برنامه مانند، آیین نکوداشت دانش آموختگان بین المللی، جشنواره فرهنگ ملل، دوره فرهنگی – آموزشی دانشجویان بین الملل و اولین جشنواره تقدیر از دانشجویان نمونه بین الملل برگزار شده و برنامه های متنوع فرهنگی پیش بینی شده است.

مدیر کل دانشجویان بین الملل وزارت علوم افزود: علاوه بر برنامه های مذکور که جنبه سراسری و ملی داشته و برای همه دانشجویان بین الملل اجرا می شود، یک سری حمایت ها نی

برچسب ها: دانشجویان بین المللدانشجویانبین المللوزارت علومدانشگاه هافرهنگیکنسولی

آخرین اخبار سرویس:

معرفی دانشگاه ها با همکاری سفرا و رایزنان جهت جذب دانشجوی خارجی

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.