سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

نخستین دوره آموزشی  قوانین تامین اجتماعی

کارگاه آموزشی آنلاین دانشگاه بین المللی چابهار با همکاری شرکت شهرک های صنعتی استان س و ب برگزار می کند. نخستین دوره آموزشی قوانین تامین اجتماعی رایگان ویژه واحد های صنعتی مدرس: دکتر عباس جمشیدی رئیس اداره بیمه شدگان تامین اجتماعی خراسان رضوی زمان برگزاری: ۲۳ و ۲۴ و ۲۵ مرداد ماه ساعت : ۱۷ […]

کارگاه آموزشی آنلاین

نخستین دوره آموزشی قوانین تامین اجتماعی

رایگان ویژه واحد های صنعتی

مدرس:
دکتر عباس جمشیدی
رئیس اداره بیمه شدگان تامین اجتماعی خراسان رضوی

زمان برگزاری:
۲۳ و ۲۴ و ۲۵ مرداد ماه

ساعت : ۱۷ الی ۱۹ بعدازظهر

لینک ثبت نام
برای ثبت نام در دوره اینجا کلیک کنید.

مرکز آموزش های آزاد و تخصصی دانشگاه بین المللی چابهار

🌐 www.spc.iuc.ac.ir