لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۰۸:۰۰:۲۵

نخستین کارگاه آموزشی بین المللی مدیریت تدریس و یادگیری در فضای مجازی توسط مرکز آموزش های آزاد و تخصصی دانشگاه بین المللی چابهار برگزار شد.

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

این کارگاه آموزشی آنلاین سه روزه، به منظور توانمندسازی مدیران و کارشناسان ارشد آموزشی سازمان های دولتی و نیز بروزرسانی دانش اعضای هیات علمی دانشگاه ها در حوزه تدریس مجازی با حضور ۹ استاد از ایران، کانادا، آفریقای جنوبی و اروپا و استقبال مدیران دولتی و نیز اعضای هیات علمی دانشگاه های کشور برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی بین المللی که از تاریخ ۲۲ تا ۲۴ تیرماه ۱۴۰۰ در بستر اسکای روم برگزار شد به سرفصل هایی همچون چالش های یادگیری الکترونیکی در دوره همه گیری کرونا، تصورات نادرست از ابزارهای یادگیری، استفاده بهینه از ابزارهای الکترونیکی، چالش های تولید محتوای دیجیتال، استاندارد و چارچوب تولید محتوای دیجیتال، درک فعالیت های تدریس در فضای مجازی، مدیریت آموزش مجازی، و سنجش اثربخشی آموزش الکترونیکی پرداخته شد. سرفصل های فوق با توجه به نیازسنجی های آموزشی که پیش از این صورت گرفته بود و با راهبری علمی شرکت دانش بنیان آینده آموزان آتا تعیین شده بود.
شایان ذکر است نظر به استقبال صاحبنظران و دست اندرکاران آموزش مجازی کشور، برنامه ریزی برای دومین کارگاه آموزشی مدیریت و یادگیری در فضای مجازی آغاز شده است.

مرکز آموزش های آزاد و تخصصی دانشگاه بین المللی چابهار

شماره تماس مرکز:

آدرس صفحه اینستاگرام:

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه

ورود به صفحه اینستاگرام دانشگاه:

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی