چهارشنبه, ۱۹ بهمن , ۱۴۰۱
Wednesday, 8 February , 2023
نشست صمیمی سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار با سرپرست آموزش وپرورش این شهرستان

ظهر امروز ناصر آبروش سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار با احمدعلی سرحدی سرپرست آموزش و پرورش منطقه آزاد این شهرستان پیرامون هم افزایی دو ارگان دیدار و گفتگو کردند. در این نشست آبروش سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار با تبریک هفته معلم گفت: دانشگاه بین المللی چابهار زیرساختهای مناسبی برای همکاری با آموزش و پرورش را داراست. […]

در این نشست آبروش سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار با تبریک هفته معلم گفت: دانشگاه بین المللی چابهار زیرساختهای مناسبی برای همکاری با آموزش و پرورش را داراست. وی از آمادگی دانشگاه برای برگزاری دوره های توانمندسازی ( ضمن خدمت) برای فرهنگیان خبر داد.

همچنین افزود؛توسعه سواحل مکران تنها با تربیت و توانند سازی نیروی انسانی توسط دانشگاه‌ و‌ آموزش‌و‌‌پرورش ممکن ‌است.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه