سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

نیازسنجی آموزشی و عارضه یابی واحد های صنعتی مستقر در شهرک صنعتی کنارک

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه بین المللی چابهار؛ نیازسنجی آموزشی و عارضه یابی واحد های صنعتی مستقر در شهرک صنعتی کنارک با همکاری دانشگاه بین المللی چابهار و شرکت شهرک های صنعتی استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

اداره ارتباط با صنعت دانشگاه بین المللی چابهار با همراهی مدیر شهرک صنعتی کنارک از ۴ واحد صنعتی مستقر در شهرک صنعتی کنارک بازدید میدانی   بعمل آوردند.

هدف از این بازدید میدانی، عارضه یابی واحدهای صنعتی در حوزه های مختلف، نیازسنجی آموزشی و انجام امور مشاوره ای بود به گونه ای که دانشگاه بین المللی چابهار بتواند با تعریف پروژه های بهبود برای این واحدها، گامی در جهت ارتقاء شاخص های تولید بردارد.