چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1402 ساعت 15:352023-05-03دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امید رضایی فر در نشست خبری برگزاری هفدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی که امروز (چهارشنبه) در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد؛ – سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، برگزاری جشنواره شیخ بهایی را تشویق به فرهنگ کارآفرینی دانست و افزود: جشنواره هایی مانند شیخ بهایی، فضای تشویق و امید را برای فناوران و فن آفرینان ایجاد می کند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امید رضایی فر در نشست خبری برگزاری هفدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی که امروز (چهارشنبه) در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد؛ با اشاره به نقش معاونت نوآوری و فناوری در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی کشور، اظهار داشت: مجموعه معاونت نوآوری و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فضایی را برای مدیریت پارک های علم و فناوری، سیاستگذاری و هماهنگی ایجاد کرده است و در 15 تا 20 سال بعد از شکل گیری و بلوغ این فضا، به دنبال برگزاری جریانات و برنامه هایی مانند جشنواره ملی شیخ بهایی، برنامه دستیار فناوری و برنامه گرنت فناوری کنیم.

او ادامه داد: بیشترین رویکردی که در برنامه های مختلف و از جمله جشنواره شیخ بهایی داریم، فرهنگ سازی کارآفرینی و اتصال با فضای اقتصادی است.

برچسب ها: برگزارشیخ بهاییبرگزاریوزارت علومجشنوارهجشنواره ملیکارآفرینی

آخرین اخبار سرویس:

هدف از برگزاری جشنواره ملی شیخ بهایی، ترویج فرهنگ کارآفرینی در جامعه است

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.