شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

هیچ نهادی نمی تواند به بهانه بی حجابی از ارائه خدمات خودداری کند

دوشنبه، ۲۱ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۵۸۲۰۲۳-۰۴-۱۰سیاسی هیچ نهاد دولتی یا سازمان عمومی مجاز نیست که به بهانه های مختلف از دادن خدماتی که جزء وظایف قانونی اش است، خودداری کند. – کامبیز نوروزی، حقوقدان کامبیز نوروزی، حقوقدان با اشاره به موضوع عدم ارائه خدمات به بی حجاب ها گفت: سازمان های عمومی […]

دوشنبه، ۲۱ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۵۸۲۰۲۳-۰۴-۱۰سیاسی

– کامبیز نوروزی، حقوقدان کامبیز نوروزی، حقوقدان با اشاره به موضوع عدم ارائه خدمات به بی حجاب ها گفت: سازمان های عمومی و نهادهای دولتی مکلف به ارائه خدمات به شهروندان هستند، این وظیفه آنهاست و گذاشتن شرایطی که خارج از حوزه اختیارات آنهاست برای دادن خدمات کاملا غیرقانونی و از مصادیق سوءاستفاده از قدرت و نقض حقوق شهروندی است و هیچ نهاد دولتی یا سازمان عمومی مجاز نیست که به بهانه های مختلف از دادن خدماتی که جزء وظایف قانونی اش است، خودداری کند.

او ادامه داد: در نهادهای آموزشی مثل وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش هم همین موضوع صدق می کند و آنها نمی توانند به بهانه موضوعی مثل حجاب، از ادامه تحصیل دانشجویان یا دانش آموزان ممانعت کنند اما متأسفانه در بحث موضوع حجاب و بی حجابی، اصلا قوانین موجود و قواعد حقوقی رعایت نمی شود.

حتی در چند هفته اخیر مشاهده می کنیم که خیلی از افراد از منابع یا تریبون های دیگر مردم را تحریک می کنند که مردم با افرادی که آنها بی حجاب می خوانند برخورد کنند، یعنی عملا یک جور دعوت به نزاع بین مردم است.

برچسب ها: ارائه خدماتخدماتوظایف قانونینهادبهانهقانونیسازمان

آخرین اخبار سرویس:

هیچ نهادی نمی تواند به بهانه بی حجابی از ارائه خدمات خودداری کند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.