شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

وبینار آموزش کارآفرینی و ایجاد شرکت های نوظهور

انجمن علمی _ دانشجویی تکنولوژی آموزشی با همکاری دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار می کند. وبینار آموزش کارآفرینی و ایجاد شرکت های نوظهور مدرس: دکتر محمد امین‌نژاد دکترای کارآفرینی از دانشگاه تهران مرکز مدیر فنی پخش شبکه جام جم ۱، ۲، ۳ مدیر رپرتاژ سیما مدیر فنی و پشتیبانی صدا و تصویر معاونت فضای مجازی تاریخ […]

وبینار آموزش کارآفرینی و ایجاد شرکت های نوظهور

مدرس: دکتر محمد امین‌نژاد
دکترای کارآفرینی از دانشگاه تهران مرکز
مدیر فنی پخش شبکه جام جم ۱، ۲، ۳
مدیر رپرتاژ سیما
مدیر فنی و پشتیبانی صدا و تصویر معاونت فضای مجازی

تاریخ برگزاری: چهارشنبه ۶ مرداد

ساعت: ۱۶ الی ۱۸

جهت ورود به وبینار اینجا کلیک کنید.