جمعه, ۴ اسفند , ۱۴۰۲
Friday, 23 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

وزیر علوم: برای اجرای مصوبات حجاب جدی هستیم | وزیر علوم،

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره حجاب گفت: برای اجرای مصوبات قانونی حجاب که در دانشگاه ها وجود دارد جدی هستیم. – آفتاب نیوز : وزیر علوم درباره اجرای مصوبات قانونی درباره حجاب اظهار نظر کرد. محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص وظایفی که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در […]

– آفتاب نیوز : وزیر علوم درباره اجرای مصوبات قانونی درباره حجاب اظهار نظر کرد.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص وظایفی که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب برای وزارت علوم درنظر گرفته شده، گفت: وزارت علوم به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره عفاف و حجاب و همچنین اجرای موارد قانونی در این حوزه که برای دانشگاه ها وجود دارد اهتمام جدی دارد.

هر محیطی یک سری قواعد و مقررات خاص خودش را دارد که باید رعایت شود و طبیعی است که در دانشگاه ها هم قواعد و مقرراتی وجود دارد و چناچه رعایت نشود ساز و کار قانونی برخورد با رفتار هایی که قانونی نیست هم دیده شده است.

خوشبختانه دانشگاهیان ما همیشه به عنوان مرجع و الگو در جامعه مطرح بودند و همین شرایط هم الحمدالله هم الان وجود دارد.

وزیر علوم اظهار داشت: اگر در موارد نادری هم وجود داشته باشد که کسی به قانون بی توجهی کند ان شاالله به مرور اصلاح خواهد شد.