سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

وزیر علوم: شیوه نامه «انتخاب دانشجوی سرآمد» در وزارت علوم تدوین شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه باید شرایطی را فراهم کنیم که دانشجویان در عرصه های مختلف علاقه مندی خود تجربه کسب کنند، گفت: شیوه نامه «انتخاب دانشجوی سرآمد» در این وزارتخانه تدوین و نهایی شده و ابلاغ آن تا چند ماه آینده انجام می شود. – وزیر علوم، تحقیقات و فناوری […]

– وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه باید شرایطی را فراهم کنیم که دانشجویان در عرصه های مختلف علاقه مندی خود تجربه کسب کنند، گفت: شیوه نامه انتخاب دانشجوی سرآمد در این وزارتخانه تدوین و نهایی شده و ابلاغ آن تا چند ماه آینده انجام می شود.

از گرگان، به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، محمدعلی زلفی گل عصر امروز در مراسم تودیع و معارفه رییس دانشگاه گنبدکاووس، اظهار داشت: تلاش خواهیم کرد جوانان این کشور و دانشجویان دانشگاه ها در آینده به نیروی انسانی کارآمد و مفید تبدیل شوند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: دانشگاه ها در برنامه هفتم توسعه مرجعیت جامع اطراف خواهند داشت.

وی با مهم دانستن جایگاه دانشگاه ها در ارائه راهکارهای علمی برای رفع مشکلات جامعه در بخش های مختلف تاکید کرد: باید باور استفاده از این ظرفیت در بین مدیران اجرایی نهادینه شود.

زلفی گل افزود: علم، ملاک و موتور پیشران جامعه است که باید به دانشگاه ها عنایت ویژه ای از سوی مدیران دستگاه های اجرایی داشت زیرا