دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

پانسیون مطالعاتی عیدانه دانش آموزان دبیرستان دانا وتوانا دانشگاه بین‌المللی چابهار

پانسیون مطالعاتی عیدانه دانش آموزان سخت کوش دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار در حال برگزاریست

اردوی مطالعاتی نوروز ۱۴۰۱ دانش آموزان کنکوری دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار با هدف ایجاد فضای مطالعاتی مناسب و استفاده از دوره طلایی تعطیلات نوروز برای جمع بندی و مطالعه با بالاترین سطح خدمات و کیفیت آموزشی و رفاهی در دو مرحله از تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۱ لغایت ۱۴۰۰/۱۲/۲۸ و ۱۴۰۱/۰۱/۰۲ لغایت ۱۴۰۱/۰۱/۱۳ در حال برگزاری می باشد.

اردوی مطالعاتی عید نوروز ۱۴۰۱ دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار با ارائه برنامه‌ها و خدمات ویژه ازجمله: ارائه برنامه اختصاصی برای هر دانش آموز، پانسیون مطالعاتی، حضور مستمر مشاوران و پشتیبانان، خدمات خوابگاهی و رفاهی در محل مجتمع خوابگاهی دبیرستان در حال برگزاری می‌باشد.

با انتخاب دبیرستان دانا وتوانا موفقیت خود را در کنکور حتمی کنید

دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار