سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

برای آنان که میخواهند بین المللی شوند پذیرش دانشجو (بدون کنکور) در مقطع کارشناسی تا ۱۴ مهرماه ۱۳۹۹ تمدید شد به اطلاع می رساند ثبت نام در مقطع کارشناسی سال ۱۳۹۹ به صورت بدون آزمون(صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی) تا تاریخ ۱۴ مهرماه ۹۹ تمدید شد. جهت ثبت نام و انتخاب رشته به سایت سازمان […]

برای آنان که میخواهند بین المللی شوند
پذیرش دانشجو (بدون کنکور) در مقطع کارشناسی تا ۱۴ مهرماه ۱۳۹۹ تمدید شد
جهت ثبت نام و انتخاب رشته به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس http://www.sanjesh.org
مراجعه نمایید.
کد رشته رشته
۱۴۷۰۱ اقتصاد
۱۴۶۹۸ مهندسی کامپیوتر
۱۴۶۹۹ مهندسی معدن
۱۴۷۰۰ مهندسی معماری
۱۴۷۰۶ مدیریت صنعتی
۱۴۶۹۷ مهندسی عمران
۱۴۷۰۴ مدیریت امور بانکی
۱۴۷۰۵ مدیریت بازرگانی
۱۴۷۰۷ زبان و ادبیات انگلیسی
۱۴۷۰۲ حقوق
۱۴۷۰۳ علو تربیتی

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۵۳۱۴۳۱۰-۰۵۴ و ۰۹۳۹۱۴۵۰۱۰۰ (واتساپ ) تماس حاصل نمایید