دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

دومین رویداد جذب ایده مرکز نوآوری باز دریایی با موضوع پهپادهای دریایی با قابلیت نشست و برخاست در آب

رویداد پهپاد های دریایی کشور توسط مرکز نوآوری باز دریایی با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری ، دانشگاه ها و ارگان های دریایی برگزار میشود . مزایای شرکت در رویداد: ۱-حمایت های مادی ۲-معرفی به بازار فروش ۳-کسری خدمت سربازی ۴-تست عملیاتی تیم های منتخب در شهر چابهار ، سواحل مکران جهت ثبت نام اینجا […]

مزایای شرکت در رویداد:
۱-حمایت های مادی
۲-معرفی به بازار فروش
۳-کسری خدمت سربازی
۴-تست عملیاتی تیم های منتخب در شهر چابهار ، سواحل مکران

جهت ثبت نام اینجا کلیک کنید.

سایت مرکز نوآوری باز دریایی:
appsea.ir

جهت شرکت در این رویداد پروپوزال خود را به نشانی m5@appsea.ir ایمیل کنید.
علاقه مندان به شرکت در این رویداد می‌توانند تا تاریخ ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ ایده های خود را ارسال نمایند. و همه شرکت کنندگان می‌توانند از دوره پیش شتابدهی دوره، استفاده کنند.