شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

پژوهشگاه های علوم انسانی ماموریت گرا می شوند | نشست کمیسیون

نشست کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور با حضور محمد جواد هراتی قایم مقام وزیر علوم و رییس مرکز توسعه پژوهش وآموزش عالی قرآنی و رییس کمیسیون در نمایشگاه بین المللی قرآن برگزار شد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، نشست کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، نشست کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور با حضور محمد جواد هراتی قائم مقام وزیر علوم و رییس مرکز توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی و رییس کمیسیون در غرفه شورای توسعه فرهنگ قرآنی امروز جمعه ۲۵ فروردین ماه برگزار شد.

هراتی در این نشست عنوان کرد: شورای توسعه سال ۸۸ با هدف تقسیم کار ملی در حوزه قرآنی شکل گرفت و از آن سال سه کمیسیون عمده دارد که وظایف اصلی مربوط به شورا را داراست.

وی ادامه داد: وزارت علوم و بهداشت متولی کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی هستند.

این کمیسیون عمده سیاست گذاری در حوزه آموزش عالی قرآن و پژوهش را در بردارد.

تربیت نیروهای متخصص در حوزه قرآن و تبلیغ و ترویج با سیاستهای مختلف از جمله برنامه های این کمیسیون است.

تربیت معلم از شیوه های مختلفی بیان می شود.

رییس مرکز توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی افزود: از سال نود کمیسیون آموزش عالی آغاز شد تا اینکه سال ۹۸ براساس فعالیت ها و اقدامات سند راهبرد پژوهش و آموزش مصوب در شورای توسعه را انجام دهد.