جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 19 April , 2024
پیام تبریک سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار بمناسبت ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، ناصر آبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار با صدور پیامی میلاد با سعادت امیرالمومنین حضرت امام علی (علیه السلام) و روزپدر را تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل می باشد: بدینوسیله ولادت باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر را به اعضای […]

متن پیام به شرح ذیل می باشد:

بدینوسیله ولادت باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر را به اعضای محترم هیات علمی ، همکاران محترم و دانشجویان گرامی دانشگاه بین المللی چابهار تبریک عرض می نمایم، امیدوارم با تلاش های مضاعف بزرگ مردانم، بتوانیم سرزمین عزیزمان را در حوزه‌های علم و دانش، با رویکرد کارآفرینی و اخلاق مداری آباد سازیم.

ناصر آبروش
سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار