شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

بسم الله الرحمن الرحیم حقُّ علیٍّ على هذهِ الاُمّهِ کحَقِّ الوالِدِ على وَلَدِهِ. حقّ على بر این امّت همچون حقّ پدر است بر فرزندش.(پیامبر بزرگ اسلام(ص)) میلاد مسعود مولود کعبه، مولی الموحدین،حضرت علی بن ابیطالب(ع) و روز پدر بر عموم هموطنان عزیز مبارک باد. همچنین از پروردگار بی همتا توفیق همگان را در شکر گزاری […]

حقُّ علیٍّ على هذهِ الاُمّهِ کحَقِّ الوالِدِ على وَلَدِهِ.
حقّ على بر این امّت همچون حقّ پدر است بر فرزندش.(پیامبر بزرگ اسلام(ص))
همچنین از پروردگار بی همتا توفیق همگان را در شکر گزاری نعمت ولایت حضرت علی علیه السلام و قدر شناسی از پداران عزیز، را خواستارم و حق عظیم پدر بر دوش فرزندان را به خودم و همگان یاد آور شده و از خداوند بزرگ صحت و عافیت دنیا و آخرت را برای پدران در قید حیات و آمرزش و مغفرت واسعه الهی برای پدران از دنیا رفته خصوصا شهدای والا مقام انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی را مسئلت می نمایم.